Galleri

Restaurant, Historie & Oplevelser

Classique Fiskerestaurant, oprindelig kendt som Knaps Villa, åbnede op for gæster for første gang i 2016 efter en lang og gennemgående renovering. Den smukke gule bygning på havnen, hvor også verdens ældste hjuldamper Hjejlen hører til, blev oprindelig opført som residens for den lokale bankdirektør Arnold Knap i 1921. Fra 1956 fungerede den storslåede Villa som fødselsstiftelse og har senest huset Silkeborg turistbureau.

Oprindelig tegnet af den kendte jugend arkitekt Anton Rosen, kan man fra vores terrasse og smukke rosenhave nyde udsigten over vandet til den idylliske Hjejlekiosk, som yderligere er tegnet af Hr. Rosen. Ved siden af os findes Silkeborg Museum som er en af byens ældste bygninger og her kan opleve det 2.400 år gamle mose-lig, Tollundmanden på helt tæt hold.

 

CLASSIQUE FISKERESTAURANT

Er restaureret med en dyb respekt for stedets historie og med sine marmor gulve og klassisk gennemførte indretning indbyder lokalerne til store selskaber, såvel som til små intime middage. Designklassikerne er overalt at finde og man er selvfølgelig velkommen til at gå på opdagelse

Menu